Sposób przygotowania

# czosnek 2 ząbki
# oliwa z oliwek
# garstka rodzynek
# sól
# pieprz
# parę orzeszków ziemnych
# mięta do dekoracji

Przygotowanie:
Umyte i osuszone bakłażanu pokroić w plasterki, posolić, odstawić. Rodzynki umyć, makaron ugotować al dente. Bakłazany po puszczeniu soku obsmażyć na silnym ogniu , dodając pod koniec czosnek rozgnieciony.Wyłożyć na makaron, wymieszać, posypać rodzynkamii orzeszkami. Udekorować miętą, podawać na ciepło ale smakuje też dobrze i na zimno.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi być smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    na czasie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawi mnie jak smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !