Sposób przygotowania

Warzywa kroimy wg uznania, zalewamy wodą i gotujemy prawie do miękkości. Ilość podałam procentowo, bo wielkości warzyw są różne, więc tak będzie dokładniej. Przyprawiamy do smaku, na 10 min przed końcem dodajemy makaron.Gotujemy do miękkości. Można dodać śmietanę na koniec. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Koniecznie odrobinę śmietany!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pyszniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często robie ją

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !