Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko.Podroby oczyścić, umyc, pokroić.Cebulę obrać posiekać zeszklic na oleju.Dodać przygotowane podroby, przykryć, dusić kilka minut, żeby byly miekkie, przyprawic do smaku, połączyc z ryżem.Fasolkę oczyścic z włókien umyć, osączyc , ugotować.Marchewkioskrobać, opłukać, pokroić ugotować.Warzywa wymieszać z ryżem.Garnek postawić na gazie albo wstawić do piekarnika, dusić ok 15 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    proste i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    fakt proste, ale w smaku dobre.. robię czasem cos podobnego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię potrawy z podrobami
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    podoba mi się przepis,super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    bardzo ciekawe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !