Sposób przygotowania

Mięso z indyka zalać 3 litrami wody, posolić i pogotować ok. 30 minut. Dorzucić marchewkę, groszek, posiekanego pora, brukselkę oraz porwanego na kawałki kalafiora. Gotować ok 20 minut. Na 5 minut przed końcem gotowania dorzucić makaron. Zabielić śmietana wymieszaną z mąką( śmietanę nieco posolić żeby się nie zważyła). Zagotować i doprawić do smaku. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetna zupka!
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smaczna
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pyszna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !