Sposób przygotowania

Ziemniaki obierz ze skórki i pokrój w talarki. Korniszony i kabanosy w plasterki centymetrowe. Papryczkę chili drobno posiekaj. Wytop plasterki boczku na blasze wyłożonej folią aluminiową - w piekarniku nagrzanym w temp.200 stopni. Dopraw składniki sałatki sosem winegret (wymieszaj wszystkie składniki sosu ze sobą).

Komentarze

  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    Sos: sól, pieprz, łyżka musztardy, 2 łyżki oliwy z oliwek, łyżka octu balsamicznego, łyżeczka świeżych listków oregano, szczypta cukru
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Jest wyśmienita.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !