Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewek i pieczonego mięsa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki
ogórki świeże 2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 4 szt
pomidory 2 szt
majonez 4 łyżki
jabłko 1 szt
pieprz do smaku
sól do smaku
filet z kurczaka 30 pieczony

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewek i pieczonego mięsa

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Ogórki i rzodkiewki pokroić w słupki. Jabłko zetrzeć na tarce o dużych otworach. Cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Wszystkie składniki włożyć do miski dodać majonez, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 08.10.2013 18:59
Fajne połączenie.
Monika193
Monika193 15.03.2011 16:37
ciekawy przepis
rosik93 12.03.2011 23:55
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak