Sposób przygotowania

Pomarańcze porządnie wymyć,przekroić na połowy,wydrążyć miąższ i pokroić go w kosteczkę.
Galaretkę przygotować w mniejszej ilości niż na opakowaniu.
Ostudzoną galaretkę wymieszać ze skórką startą z cytryny i pokrojonym miąższem.
Połówki wydrążonej pomarańczy napełniać tężejącą galaretką i odstawić do lodówki do zastygnięcia.
Przed podaniem pokroić na mniejsze części.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no faktycznie, to są bardzo pomysłowe pomarańcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Najbardziej smakuję dzieciom ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    to musi smacznie wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !