Sposób przygotowania

Wszystkie przyprawy utrzeć w moździerzu oprócz listków laurowych. Wymieszać. szynkę związać ściśle sznurkiem, natrzeć prztyprawami i wstawić na min.24 godziny do lodowki pod przykryciem. Potem włozyć do rękawa do pieczenia. Piec 2 gdziny w 180 stopniach. szynka powinna być krucha.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    extra!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda wspaniale i pewnie super smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznegoooo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada sie smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra szyneczka;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !