Sposób przygotowania

Marchew potarkować,wrzucić do garnuszka z wodą.Dodać listek,ziele i zmiażdżony czosnek.Zagotować.
Parówki pokroić na 3 części.Dodać do wywaru.Chwilkę podgrzewać.Doprawić kucharkiem.
Na koniec dodać śmietanę wymieszaną z niewielką ilością soli,zimnej wody i mąką.
Doprowadzić do wrzenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    drap13

    Fajny pomysł na parówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    takie sosy gotowałem już dawno :D gdy tylko uczyłem się jakiś sos sknocić :D \"Łatwo,prosto,tanio\" Polecam :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    ciekawa propozycja na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !