Sposób przygotowania

Polecam do flaczków drobiowych dużą ilość mięska drobiowego z dużą ilością skórek. Rosół gotujemy tradycyjnie według uznania doprawiając kucharkiem i solą do smaku. Pod koniec gotowania mięsko obieramy i kroimy w małe plasterki łącznie ze skórkami. Wrzucamy do rosołu i doprawiamy duża ilością posiekanej natki pietruszki i przyprawy do flaków. Po ok kwadransie gotowania z przyprawami podajemy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie flaczki też ze smaczkiem zjem...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    od jakiegos czasu je uwielbiam, a pomyśleć,że kiedyś nie jadałem
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    też bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    dietetycznie super
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smakołyki dla mojego syna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne flaczki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !