Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta makrelowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 100 g
oliwa 60 g
masło 150 g
pieprz do smaku
sól do smaku
makrela 400 gotowana
jajko ugotowane na twardo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta makrelowa

Makrelę obrać z ości,pieczarki podsmażyć na maśle,jajko obrać i pokroić ,wszystkie składniki zemleć,masło utrzeć w salaterce,dodać zmielone składniki,dobrze wymieszać dodać oliwę,doprawić do smaku pieprzem i solą,podawać do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasiax18 23.04.2012 20:30
pycha
MAR3STA 06.03.2011 17:31
fajna do świeżego pieczywa;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak