Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy po skosie na kromki .Czosnek miksujemy blenderem z masłem na jednolitą papkę .Smarujemy kromki bagietki.Układamy na blaszce wyłożonej foli a aluminiową i pieczemy 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180* C .Podajemy z majonezem ,najlepiej jak zrobimy z niego esy - floresy na każdej kromce i posypiemy lekko świeżo pokrojonym młodym koperkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne i zdrowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Podoba mi się :) takie chrupkie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam pieczywo czosnkowe, nawet kosztem oddechu ;o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    uwielbiam takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    takie grzaneczki sa super dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też takie robię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !