Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczywo czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
masło 2 łyżeczki
czosnek 2 ząbki
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywo czosnkowe

Bagietkę kroimy po skosie na kromki .Czosnek miksujemy blenderem z masłem na jednolitą papkę .Smarujemy kromki bagietki.Układamy na blaszce wyłożonej foli a aluminiową i pieczemy 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180* C .Podajemy z majonezem ,najlepiej jak zrobimy z niego esy - floresy na każdej kromce i posypiemy lekko świeżo pokrojonym młodym koperkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 08.12.2012 16:40
uwielbiam :)
romanrafal
romanrafal 17.09.2012 07:05
bardzo dobre
IlonaAlbertos 14.12.2011 00:40
Też takie robię.
Mirka-Ludomila 26.03.2011 09:27
fajne
edyta44 16.03.2011 08:45
bardzo dobre
teresa18 10.03.2011 20:51
takie grzaneczki sa super dobre
matii6 10.03.2011 19:03
pycha
Marzena34 10.03.2011 08:55
uwielbiam takie
pacpaw 09.03.2011 13:56
uwielbiam pieczywo czosnkowe, nawet kosztem oddechu ;o)
cukiereczek 07.03.2011 10:53
Fajne
ben-ka 07.03.2011 08:24
Podoba mi się :) takie chrupkie.
barbara11561 06.03.2011 16:59
pyszne i zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak