Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń serowo-brzoskwiniowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukru 2-3 łyżeczki
mleko 4 łyżki
cukru waniliowego szczypta
brzoskwinie 2
twaróg 300g (pełnotłusty)
chleb 4 kromki bezglutenowy

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń serowo-brzoskwiniowy

W dużej misce wymieszaj mleko, twaróg, cukier i cukier waniliowy. Na talerzykach przygotuj kromki bezglutenowego chleba. Na kromki i wokół nich nałóż masę serową. Kromki powinny być całkowicie zakryte. Na środku każdej porcji ułóż połówkę brzoskwini, wypukłą stroną do góry (brzoskwinie obierz ze skórki)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 17.05.2011 15:22
muszę spróbować
IKrakowianka 10.03.2011 22:54
Pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak