Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z sardynek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 100 g
jabłka 1 szt
olej 50 g
sałata 1 szt
pieprz do smaku
sardynki 500 (marynowane)

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z sardynek

Sardynki obrać ze skóry,sporządzić filety i zawinąć je w koreczki,cebulę obrać ,drobniutko pokroić,sałatę opłukać ,ułożyć na półmisku,a na niej koreczki,całośc posypać pokrojoną cebulą i jabłkiem ,polać olejem i oprószyć pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak