Sposób przygotowania

Kapustę szatkuje drobno, a następnie gotujemy w osolonej wodzie z zielem angielskim, suszonymi grzybami i liściem laurowym (gotuje do miękkości). W międzyczasie kroję w kostkę cebulę i kiełbasę i podsmażam na patelni. Gdy ładnie się zarumienią dorzucam je do kapusty. Wszystko doprawiam pieprzem i solą Prymat. W osobnym garnku gotuję makaron . Gdy będzie miękki dorzucam go do kapusty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo lubię łazanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ja również
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Ja też bardzo lubię łazanki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Ja też bardzo lubię łazanki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Jednym słowem PYCHA!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam łazanki
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !