Sposób przygotowania

Filety z ryby (ok. 0,5 kg) kroimy drobno i maczamy w czosnku(kilka ząbków) a potem przyprawach tj.: przyprawa uniwersalna Kucharek, sól, pieprz ziołowy, majeranek, oregano (Prymat). I tak pozostawiamy na kilka godzin. Filety obtaczamy w mące, jajkach a potem startym serze. Smażymy obustronnie na złoty kolor. Podajemy z frytkami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ciekawa panierka
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    kapitalny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !