Sposób przygotowania

Ziemniaki i ser zmielić. DOdać posiekaną i podsmażoną cebulę oraz natkę pietruszki. Dodać żółtka, mąkę i ubitą z białek pianę. Przyprawić. Uformować kotlety, obtaczać je w bułce tartej, smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    takie wydanie jest ok
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super przepis:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę wypróbować przepis
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    niciapn

    no to jutro mam dobry obiad :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    bardzo dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    Teraz już wiem co zrobie na obiad jutro:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !