Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

endywia z radicchio z orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej 1 łyżka
ocet 1 łyżka
sól
orzechy włoskie 1 posiekane
endywia 1 szt.
radicchio 1 (mała)

Przepis i sposób przygotowania na: endywia z radicchio z orzechami

Sałatę przebrać i umyć. Listki rozdrobnić palcami na niewielkie kawałki.
W miseczce energicznie wymieszać olej, ocet, sól i pieprz. Ułożyć sałatę na talerzykach. Posypać orzechami włoskimi i polać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA108 06.03.2011 17:20
Bardzo ciekawy przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak