Sposób przygotowania

Schab pokroić na kotlety, rozbić tłuczkiem do mięsa, musztardę rozmieszać z dwoma łyżkami musztardy, pieprzem i solą. Taką mieszanką posmarować kotlety z obu stron i odstawić na 2 godziny do lodówki. następnie w miseczce rozkłócić jajka, obtoczyć kotlety w jajku i mące kukurydzianej i smażyć na tłuszczu gorącym do miękkości.
Oczywiście można obtaczać w bułce tartej. Podawać z ziemniakami i sezonową surówką

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !