Sposób przygotowania

Schab umyć, zrobić nacięcie niżem przez całą długość, jabłko obrać i pokroić w wąskie kawałki. Schab nadziać na przemian jabłkami i rodzynkami, na końcach spiąc wykałaczkami, natrzeć przyprawami, włożyć do woreczka i pieć ok. godzinę w 200 stopniach.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smakowite mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ale pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczne mieso.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pyszny schabik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie wygląda. Aż chce się zjeść kawałek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    schab na słodko tez lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    az tu niesie sie zapach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !