Sposób przygotowania

Rybę obieramy z ości i wszystkich wnętrzności, dusimy widelcem i mieszamy z majonezem i ketchupem. Doprawiamy pieprzem i papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pastę z ryby wolę na kolację.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo fajny pomysl:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    apetyczna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    ciekawie wygl?da

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !