Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć w wodzie, kapustę kiszoną odcisnąć od wody, pokroić na mniejsze części, włożyć do garnka, zalać wodą z grzybów i grzybami. Prażyć na małym ogniu aż kapusta zmięknie, na koniec dodać trochę smalcu z skwarkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    można również doprawić do smaku solą, pieprzem lub innymi ulubionymi przyprawami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię taką kapustkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    MNiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    to moze byc super farsz do pierogow i nalesnikow ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !