Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 1 szklanka |
seler | 350 g |
ziemniak | 3 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
tłuszcz | 2 sztuk |
natka selera | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
gałka muszkatołowa 1 | 1 szczypta |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 1 szklanka |
seler | 350 g |
ziemniak | 3 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
tłuszcz | 2 sztuk |
natka selera | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
gałka muszkatołowa 1 | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: