Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz jajeczny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 20 dkg
cebula 1 szt
śmietana 5 łyżek
pieprz do smaku
sól do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz jajeczny

Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć ,wrzucić następnie pokrojoną cebulę w kostkę a po jej zeszkleniu dodać paprykę i śmietanę,oraz sól i pieprz,gdy całość zacznie sie gotować dodać jajka pokrojone w dużą kostkę,jeszcze raz zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

novita26 06.03.2011 06:40
fajoski przepis
1j1o1l1a1 05.03.2011 22:11
ciekawie się zapowiada :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak