Sposób przygotowania

Ugotowane jajka zetrzeć na tarce lub ugnieść widelcem. Dodać tarty żółty ser, bułkę tartą, szczypiorek, wbić surowe jajko i dodać śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Uformować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oliwie z oliwek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Potwierdzam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    coś dla mnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zapowiadają się z=smacznie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię takie jajeczne kotlety.
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pamiętam te smaki z dzieciństwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !