Sposób przygotowania

Ziemniaki starte i ugotowane połączyć, dodać jajko i mąkę. Posolić i dobrze wyrobić. Nabierać łyżką porcje ziemniaczanej masy i formować kulki, lekko rozpłaszczać i robić dołek w środku każdej cepeliny. Kłaść na wrzącą i osoloną wodę, gotować. Od wypłynięcia cepelinów na wierzch gotować jeszcze 10 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    to mogłoby mi smakować :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    uwielbiam kluseczki na bazie ziemniaków!
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tanio i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !