Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Swojski smalec

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

słponina 1 kg
cebula biała 1 szt
sól do smaku 8 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Swojski smalec

słoninkę pokroić w kosteczkę,cebulkę obrać i również pokroić w kosteczkę nestępnie wrzucić wszystko do garnka dodać soli do smaku. Topić ok 15-20 min. na średnim ogniu mieszająć często.
po stopieniu przelać do pojemniczków

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 19.10.2015 15:58
super choć kaloryczne :D
aleksa123 06.06.2011 07:48
Też lubię
aguus 06.03.2011 13:17
uwielbiam smalec \"domowej roboty\":)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak