Sposób przygotowania

Piersi umyć,osuszyć,wykroić osiem filetów.Mięso smażyć na oleju 2-3 minuty z każdej strony.Oprószyć solą i pieprzem,zdjąć z patelni,trzymać w cieple.Cebulę i czosnek obrać,posiekać.Pieczarki oczyścić,wraz z cebulą dusić około dwóch minut na tłuszczu ze smażenia.Dodać pomidory razem z zalewą,bulion,czosnek i zioła prowansalskie.Dusić 8-10 minut pod przykryciem na małym ogniu,przyprawić solą i pieprzem.Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu,odcedzić.Sznycle,pieczarki z sosem i makaron włożyć na talerze,posypać natką.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !