Składniki:
fasola czerwona z puszki | 1 szt |
ziemniak | 2 szt. |
filet matisa | 25 dag |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
sok z cytryny | 2 łyżki |
olej | 4 łyzki |
oregano | do smaku |
sól | do smaku |
pieprzs | do smaku |
fasola czerwona z puszki | 1 szt |
ziemniak | 2 szt. |
filet matisa | 25 dag |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
sok z cytryny | 2 łyżki |
olej | 4 łyzki |
oregano | do smaku |
sól | do smaku |
pieprzs | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: