Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pizza z porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

spód do pizzy 1 sztuka
keczup pikantny 4 łyżeczki
szynka 200 gram
por 0.5 sztuki
pieczarki 300 gram
ser 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: pizza z porem

Spód do pizzy smarujemy , keczupem na nim układamy pokroioną w kostkę szynkę, umyte i pokroione w plastry pieczarki, na góre , umytego i pokroionego w półplastry pora. Całosć posypujemy przyprawa do pizzy, oraz startym serem. pieczemy 30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 05.03.2011 16:46
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak