Sposób przygotowania

Wszystkie składniki( oprócz jabłek)połączyć i zagnieść ciasto, schłodzić w lodówce. Do naczynia żaroodpornego wyłożyć obrane i drobno pokrojone jabłka.Na nie pokruszyć schłodzone ciasto. Piec w temp. 190 stopni C. przez ok 35 min. do zarumienienia się kruszonki. Można podawać ciepłe lub zimne.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam12

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smakowite ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jak z jabłuszkiem to na pewno jest bardzo smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    jedno z najlepszych!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka jabłkowa zapiekanka jeśli dobrze zrozumiałam?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pysznie się zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !