Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem na sztywną pianę, dodawać kolejno żółtka, mąkę, kakao i proszek i do pieczenia. Wszystko starannie zmiksować. Piec ok. 25-30 minut (180 st). Po upieczeniu ciasto wyjąć, poczekać aż lekko opadnie. Galaretkę rozpuścić w 2 szkl wody. Utrzeć margarynę z cukrem i serem. Placek przełożyć masą i polać galaretką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Prezentuje się wyśmienicie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ślicznie i bardzo apetycznie wygląda
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszne ciacho:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetnie wygląda! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    podoba mi się:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Słodka rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !