Sposób przygotowania

Dynię obieramy, usuwamy pestki, i kroimy na kawałki. Drobno posiekaną cebulę podsmażamy, dodajemy do niej dynię, rozdrobnione pomidory i przygotowany wcześniej wywar warzywny (Woda z ugotowanej marchewki i pietruszki, doprawiona). Dusimy aż powstanie masa. Przyprawiamy do smaku przyprawami Prymat , dodajemy groszek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    oryginalna
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    nigdy takiej nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pomysłowa, ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super zupa! Mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    samczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zapowiada się smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !