Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne smarujemy olejem, na dnie kładziemy filety z mintaja (nieduże). Posypujemy je solą, pieprzem Prymat i pietruszką. Pomidory bez skórki dusimy na patelni, a następnie kładziemy je na rybie. Całość pieczemy w 180 stopniach 20 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    mniam mniam zjadłbym sobie takiego mintaja:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smaczniutkie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczneee
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    musi być smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !