Sposób przygotowania

Mięso z wołowiny (40 dag) ubijamy na cienkie plastry. Doprawiamy solą i pieprzem Prymat. Podsmażamy je lekko na oleju, dodając stopniowo pokrojoną cebulę i marchew. Następnie wszystko podlewamy niewielka ilością wody i dusimy aż powstanie sos. Podajemy z gotowanymi ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wpraszam się na obiad:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne-bardzo takie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    ulubione...
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wołowinka jest pyszna , zwłaszcza z mlodej sztuki....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zraziki to mogę jeść sporawo
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię wołowinę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    zrazy jak zwykle pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne zrazy
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszne roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !