Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy ze skórki i drobimy ją na tarce. Gotujemy na małym ogniu. Dodajemy kleik ryżowy (5 łyżek) i koperek (odrobinę). Wszystko mieszamy. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    podjadalam córeczce:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczniutkie...ja też pamiętam ten smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pomysłowo i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !