Sposób przygotowania

Pół kilo schabu namaczamy w przyprawach Prymat i Kucharek (sól, pieprz, oregano, Smak Wiosny Kucharek) Mięso wkładamy o do rękawa i pieczemy godzinę. Podajemy z ziemniakami i ogórkami konserwowanymi Smak.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha...lubimy takie mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super przepis sprawdzomy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super przepis sprawdzomy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    PYCHA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !