Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kalafior z rzodkiewką i rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalafior 500 gram
rzodkiewka 1 pęczek
sól
sok z cytryny
rzeżucha do posypania
kwaśna śmietana 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kalafior z rzodkiewką i rzeżuchą

Kalafior umyć i podzielić na jak najmniejsze różyczki, głąbki drobno posiekać. Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki.
Przygotować sos: Kwaśną śmietanę, jogurt, sok z cytryny razem wymieszać, doprawić do smaku solą.
Kalafior połączyć z rzodkiewką, ułożyć na talerzu, polać sosem i posypać rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

calliope 14.01.2012 09:23
ciekawe połączenie :)
krystyna24 09.09.2011 13:00
ooooooo
marta1371 20.05.2011 22:09
Muszę to wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak