Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę, seler kroje w kostkę. Wlewam do garnka wodę i jedno skrzydełko z kurczaka i gotuję je. Gdy tylko woda staje się wrzątkiem , zbieram resztki tzw.: brudów i wsypuję warzywa. Całość przyprawiam białym pieprzem, bazylią, majerankiem , natką pietruszki i kminkiem (Prymat). Gotuję ok 45 minut aż warzywa będą miękkie.
W osobnym garnuszku mieszam jajko z mąką na gładką masę. Masę wlewam do rosołku i jeszcze parę sekund gotuję .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Wypróbuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ta zupka fajna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny przepis,muszę wypróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    i w koncu cos dla dziecka, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !