Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rozmaitości

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ugotowana zielona fasolka szparagowa 30 dkg
pomidory 3 sztuki
ogórek sałatkowy 1 sztuka
suszone oregano
cebula czerwona 1 sztuka
papryka czerwona po 1 strąku
papryka żółta po 1 strąku

Przepis i sposób przygotowania na: Rozmaitości

Wymieszać w salaterce pokrojone na ćwiartki pomidory, kostki ogórka, fasolkę, paski papryki oraz pokrojoną w piórka cebulę. Oprószyć solą, pieprzem i oregano. Sałatkę polać obficie oliwą ziołową. Na wierzchu ułożyć zwinięte w ruloniki cieniutkie plasterki sera. Udekorować gałązkami bazylii/

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 18.10.2011 17:52
świetna przekąska
lucyna15
lucyna15 17.06.2010 11:33
fajna nazwa dania :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak