Sposób przygotowania

Pół kg mięsa wieprzowego wraz z 3 nóżkami i skórą gotujemy tak długo, aż wszystko będzie miękkie. W międzyczasie doprawiamy wszystko majerankiem, solą, pieprzem i zielem angielskim (Prymat). Ugotowane mięso drobno kroimy. Do wywaru z mięsa dodajemy drobno pokrojoną marchewkę i pietruszkę. Gotujemy. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy do nich mięso, mieszamy i wlewamy do mniejszych pojemników (np. słoików) i wstawiamy je do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajna propozycja ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    taka galareta to dla moich rodzicow:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    bardzo dobra na stawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !