Sposób przygotowania

2 filety rybne zmieliłam z dużą cebulą, dodałam jajko, dużo pieprzu, sól, przyprawę do ryb i bułkę tartą. Bułki dałam tyle, aż masa rybna miała konsystencję, która pozwoliła na uformowanie kul, czyli nie była rozpadającą się \"ciapką\". Z tak przygotowanej masy uformowałam mały \"talerzyk\", nałożyłam kostkę fety i zalepiłam kolejną porcją masy i doformowałam do kuli. Gotowe kule obtoczyłam w jajku i bułce tartej i smażyłam na oleju z każdej strony, w sumie 8-10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !