Sposób przygotowania

Przygotowujemy ciasto drożdżowe (przepis znajduję się w mojej książce). Cisto układamy w blaszce. Na ciasto nakładamy przecier pomieszany z przyprawą do pizzy i dodajemy kilka łyżek wody, żeby było nam łatwiej nakładać. Rozsmarowujemy na pizzy i podpiekamy 10 min w piekarniku. Następnie wyjmujemy i nakładamy pieczarki ( podsmażone), szynkę, kukurydzę i ser, wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 170C i pieczemy 30 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    lubię pizze na grubym cieście
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubę z szynką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !