Sposób przygotowania

Kapustę zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, włożyć do miski, posypac 2 łyżeczkami soli, odstawić. W między czasie zetrzeć marchew i jabłko na tej samej tarce. Odcisnąć i odlać sok z kapusty, dodać jabłko i marchew, doprawić pieprzem, wsypać 4 łyżeczki koperku, wymieszać, dodac 2 kopiaste łyżki majonezu, dokładnie wymieszać i schłodzić w lodówce. Doskonała jako dodatek do mięsa.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    smaczny dodatek do mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super surówka :) Z te białych kapust wprost uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !