Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

klops klasyczny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 80 dag
sok pomidorowy 1/2 szklanki
cebula 1 szt
jajko 1 szt
sól 1/2 łyżeczki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: klops klasyczny

Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy.Formujemy z nich duży klops i przekładamy go do formy nasmarowanej oliwą.Wstawiamy wszystko do piekarnika i piec około godz. Podajemy go pokrojonego w plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak