Sposób przygotowania

Kapustę zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, włożyć do miski, posolić 2 łyżeczkami soli i zostawiać aż do momentu, gdy puści sok, następnie odcisnąć ją i wylać wodę, dodać startą marchewkę i drobniutko posiekaną cebulę, dodać sos do surówki wg mojego przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/113957/sos-2-do-surowki-ala-coleslaw.html, dokładnie wymieszać i schłodzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Colesława w domu nigdy jeszcze nie robiłem, a pamiętam ze kupny mi smakował. Trzeba chyba coś z tym zrobić :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !