Sposób przygotowania

Grejpfrut obrać nad miseczką, ostrym nożem wyciąć spomiędzy białych błonek fileciki miąższu. Sos zachować. Pierś kurczaka pokroić w paski. Cukinię pociąć wzdłuż na cienkie plastry np. obieraczką do warzyw. Sałaty porwać na mniejsze kawałki. Przełożyć na talerz. Na nich ułożyć paski mięsa, grejpfruta i ruloniki z cukinii. Polać sosem z oliwy, soku cytryny i grejpfruta, zmiażdżonego czosnku, soli i pieprzu. Udekorować paskami skórki cytrynowej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    akurat dziś kupiłam, więc może zrobię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !