Sposób przygotowania

Garnek kamionkowy natrzeć czosnkiem. Wlać do niego wino i wsypać ser starty na grubych oczkach. Podgrzewać na wolnym ogniu aż ser sie stopi. Potem dodać wiśniówkę, pieprz i szczyptę gałki muszkatołowej. Wymieszac.
Bułeczkę pokroić na kawałki, nabijać na widelec i zanurzać w fondue. Spożywać natychmiast.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    te nacieranie czosnkiem jest ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pipi765

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny przepis, nie jadłam nigdy takiego dania ale może być smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !