Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GULASZ

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wieprzowa 40 DAG
mąka 1 SZKLANKA
kapusta kiszona 40 DAG
przecier pomidorowy 1 OP
olej do smażenia 1/2 SZKLANKI
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ

Szynkę pokroić w kostkę, obtoczyć w mące i usmażyć na oleju. Kapustę podgrzać w rondlu i zalać bulionem z kostek. Wymieszać i dodać przecier pomidorowy. Dusić na małym ogniu ok.15 minut. Dodać mięso, przyprwaić do smaku i dusić kolejne 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 16.09.2011 06:40
wow
mirosława4 05.03.2011 21:07
super obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak